FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

22 June 2009

1, 2 juge 3...

ari neh macam-macam citer aku nak share dengan korang




yang pertamanya...
aku tak jadi kursus~!!! yahoooOoo...plus benarnya aku dah pernah pergi kursus yang sama, so logik la kalau aku mintak bos pertimbangkan aku tak payah pergi kali neh n bagi peluang kat orang len la pulak...muahahahaha...



yang keduanya...
bile taim aku sorang-sorang aku suka berangan...aku berangan nk set up sumtin' utk buat bisnes kecik2 (>_<)...macam-macam idea aku datang, nk bisnes berkaitan pakaian la, makanan la...uihhhsss...macam-macam kan? agak-agak la, boleh pakai ke tahap ke'berangan'an aku neh? (^_^) tapi aku harap-harap soon, aku punya angan-angan neh akan tercapai satu mase nanti...


yang ketiganya
aku buat puding triffle [ekceli diz is the 3rd time for diz month...] tp jelly yang aku guna tu tak meriah sangat la kalernya...pucatt jee...adakah sebab aku guna salah brand? adakah sebab flavournya blackcurrant? aku suka brand lady's choice...tapi dah lama gilerrrr aku tak jumpa jelly brand tu sekarang...uhuhuhuhuhu...so, korang kalau buat triffle, guna jelly brand apa ye? share dengan aku pleaseeee...TQ

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...