FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

20 June 2009

Happy Father's Day To Mr. Hubby

cupcakes yang comel neh aku tempah dari anna [members kelab isteri]





hari neh aku sambut Hari Bapa awal sehari...sepatutnya sambutan hari bapa tu esok [21 Jun 2009] tapi aku dah sambut awal...

ceritanya cam neh...

pagi sabtu tadi hubby ajak balik kampung aku...tapi aku tak berapa rasa nk balik kampung...puas jugak la aku pikir-pikir apa bendanya yang buat aku rasa gusar semacam jer...rupa-rupanya baru aku teringat yang ari neh anna buat delivery cupcakes yang aku tempah tu ari...so aku pujuk-pujuk la hubby, aku bagi bermacam alasan aku tak nak balik kampung [aku memang tak bagi tau hal yang sebenar sebabnya macam nk surprisekan hubby je dulu...]

so dalam pukul 1.30pm tu aku terima panggilan dari mr. shuk a.k.a asben anna, set tempat dan time kat tesco shah alam jam 2.30pm utk pick up cupcakes tu...masa dapat call tu, aku tengah hidang makan tengah hari [menu simple je = tomyam ayam + ayam goreng kunyit + ikan masak masam manis] makan-makan, solat, siapkan anak-anak, dalam kul 2.45 aku sampai tesco...ya Allah bersalahnya rasa sebab buat mr. shuk tunggu lamaaaa...dah tu mr. shuk datang tu dengan hero kecik dia...alahaiii, memang rase bersalah betul...aku ambik cupcakes tu sorang, hubby dan anak-anak round-round kat stall kecik-kecik kat dalam tesco tu...lepas je aku ambik, aku terus gi kat hubby sambil ucap 'happy father's day...'



mula-mula tu hubby surprise jugak la...agak terkedu kemudian teruss tersenyum lebarrrrr...bila hubby nampak cuppies jer yang comel tu, terussss tak sabar nak makan...so kitorg gi kat kfc je...order la dinner plate fiery crunch tu dengan chicky meal untuk eiman...tp kfc tu tak berusik sangat, sebab masing-masing masih kenyang lagik makan nasi...tapi aku makan tetap makan...muahahahaha~!!! hubby lak, mmg dia ngadap betul cuppies tu, makan banyakkkkkk...n mulut tak henti cakap sedappp...



tapi aku notice memang hubby sukaaa dan gembira sangat...berulang kali cakap terima kasih kat aku...dari terima cupcakes tu, kat kfc, dalam kereta, sampai ke rumah pun dia still cakap terima kasih...suka hati aku tengok hubby ceria macam tu...apa pun, aku memang kena ucap terima kasih jugak kat anna, sebab kerana promotion cupcakes hari bapa dia lah buat aku dan hubby happy sangat...aku happy sebab hubby aku happy~!!!



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...