FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

11 July 2009

My Skincare Set


apa brand skincare korang? aku punya guna loreal derma genesis jer...tu pun hubby yang hadiahkan...[sebenarnya sebelum neh, aku guna loreal gaks, cuma guna yg loreal white perfect tu...yang sadisnya, aku pakai tak gak puteh-puteh, abis camner? fed up la aku...muahahahaha~! kut la bulih seputeh nicole kidman tuuuuu...berhajat besar gak aku neh ye rupanya...tapi apa kan daya, kalau dah semula jadinya aku neh berkarat, berkarat jugak laaa...muahahahahaha~!!!] so lelama aku rasa bosan, macam nak tukar set skincare yang lain...maksud aku jenama lain...sekali tu hubby dah hadiahkan set neh mase bithday aku ari tu, dan pastinya aku terima jer ngan rase berbesar hati...ihiks~!dapat free sapa tak suka kan...muahahahaha~!!! dalam set yang hubby bagi aku, cuma ada:-
  1. pencuci muka
  2. essence
  3. pelembap muka [day~ spf15]
  4. krim malam

tapi, sesungguhnya, aku nih pun bukan la rajin sangattt nak pakai krim malam tu...memang tak berusik...asyikk la lupa...atau pun memang aku neh malas kut nak pakai krim malam...ihiks~!

so malam tadi aku dah ala-ala berazam dengan diri sendiri untuk memakai krim malam sebagai rutin setiap malam sebelum masuk tidur, semoga azam aku neh berjaya...ihiks~! ntah apa-apa punya azam kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...