FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

19 August 2009

Huuuwwwaaa...Bersawangggg Tuhhh~!


Kisah Aku
dah masuk pertengahan ogos...tapi takde entry baru...memangggg malasss kan? adoyaiiii...aku memang bukan seorang blogger yang tegarrrr... hurrrmmm...tu lah orang lain ada blog, aku ndak jugak berblog...tapi gini la pulak jadinya...terabaiii blog aku...siap muleh bersawang lagik...hek hek hek...

al-kisahnya bulan akhir julai dan ogos tu ari aku memanggggg busyy dengan program yang dah di atur oleh jabatan...so sebagai kulikutif yang berjaya dan setia, aku pun dengan rela paksa mengikuti segala program yang telah diaturrr... aku rase tahun depan mau kut aku tercalon sebagai pekerja cemerlang? iya kah? benar kah? nan ado? aku neh dah la slalu engkarrr...muahahahahahaha~!!!
apa pun, aku nak share gambar kat bawah neh...siapa-kah beliau? tapi siapa-siapa yang slalu bukak cenel oasis 106 tentu tahu siapa...aku gamba jejauh...ada apak dia kat belakang tuh...beliau ini di jemput sebagai pembaca al-quran mase opening konvensyen upis aku...
sonotttt aku jumpak dia...bersih dan jernih sungguh muka beliau...merdu dan sedapp sungguhhh apabila beliau mengalunkan suaranya untuk membaca al-quran...Maha Suci Allah...
Kisah Elham
ok lah, selain kisah di atas, kisah yang aku nk share neh pasal elham, elham tu ari admitted kat HTAJ...acute bronchitis...siannnn anak mummy...memula tu plan nak balik kampung, tapi lastnya berkampung pulak kat hospital...jumaat lepas balik kerja tu balik dengan adik-adik je [tika & twoi] sebab hubby dah bagi nama untuk joint games paintball kat upis dia...sekali malam tu dada elham macam bunyik laen macam...uissshhh, risau tul...pagi tu gegassss pergi HTAJ...terusss admitted...tapi alhamdulillah, waktu aku tulis entry neh, elham dah keluar wad...and getting better...alhamdulillah...
gambar kat bawah neh beberapa aksi elham mase kat wad...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...