FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

11 September 2009

Berbuka Puasa @ INTEKMA Shah Alam



kali neh aku dan family berbuka kat INTEKMA pulak...rega pun kira murasss la bangat kan...just RM42 nett per adult...eiman dan elham free...kalau umor depa 6 taun baru kena caj...memula pagi gi keja tu aku dah nampak banner tu...aku cakap ngan mr. hubby dia senyum-senyum jer...tatau la tu senyum setuju ke tak...muahahahaha...pastu dendiam kat ofis aku called INTEKMA nak buat reservation...DAPAT lak tu...padahal aku called tu dah petang, dalam pukul 3.30pm gituk...aku ingat dah full, tapi mujur diterima lagik...siap request nak tempat duduk dekattttt ngan makanan...hehehehehehe...

so pukul 6.50pm keluar dari rumah...maklum lah dekattt sesangat dengan rumah...pastu sampai, check masuk, siap bayar sekali dan terus gi table...waaaaa...memangggg sebelah meja buffet jer...wakakakakakaka...besh, besh memanggg besh...senanggg la aku nak ulang alik ambik makanan...kui kui kui...so ambik makanan siap-siap...suap 2 orang hero tu kasik kenyangg dulu...[biar senang aku & mr. hubby nak bersantap pulak karanggg...hihihihihihi...]

kesimpulannya, food dia memangggg marvelous~! kira baloiii sangat la dengan harga dia...mr. hubby sukaaaa sangat dengan sup kambeng dia...aku suka apa ye? aku rase aku sukaaa semua makanan dia...tapi nasik rempah harum & kurma daging dia memanggg sedapppp...[aku siap tambah lagik sekali lepas solat maghrib tu...wakakakakaka...] yang besh satu lagik, siap ada penyanyi, dan boleh request laguuu...aku hampir-hampir jugak nak requst lagu ditujukan untuk mr. hubby, tapi tadak pen la pulak...so ok la, kira terhibur gak..dalam pukul 9.30pm baru gerak balik dengan perut yang sendat dan padat...

gambar? hurrmmm, oleh kerana aku terlalu asyik dengan food, aku lak lupaaa nak snap banyak-banyak gambar makanan...hehehehehhehe...tapi ada la beberapa keping sebagai halwa mata...hehehehehhehehe...



gamba anak-anak...




menunggu waktu berbukaaa...



antara food yang sempat aku snap before kena ngapppp ngan aku...



abang eiman pulun makan + minum...makan+minum lagikkkkk...



elham yang ketiduran selepas kekenyangan...



nak balik tu elham dah jaga dari tidurnya....




eiman yang exited tengok air pancut kat pool...





nak balik tu sempat gak posing-posing lagik...ihikssssss...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...