FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

16 September 2009

Majlis Khatam Al~Quran


majlis khatam Al~Quran kat ofis aku...tiap tahun memang buat tadarus sempena ramadhan...



neh mase acara penyampaian cenderamata...


dalam paper bag tu ada sejadah kaler biru...dan munge jeli+shoklat [memangggg jadi milik eiman la tu]


neh duit raya untuk eiman dan elham...

alhamdulillah selesai majlis khatam al~quran kat upis aku...actually, sepanjang bulan puasa neh aku dapat bertadarus bersama klik ofis aku...dapat lak ketua aku baru balik dari mesir, memangggg betul-betul dia ajar aku cara sebutan huruf-huruf tu dan flash back semula hukum tajwid...waaa, memanggg besh...nak belajar sendiri gi kelas-kelas persendirian tu, macam mustahil je bagi aku sekarang neh [alasannn je kan? padahal kalau ndak, seribu daya, tak ndak, memangggggggg macam-macam dalihnya...] so bila dapat ketua tadarus yang tak lokek share ilmu, memanggg aku happy sesangat...lagi pun, sambil bertadarus, sambil dapat ilmu, harap-harap sambil dapat collect pahala...hik hik hik...

pastu dapat souveniar sejadah [kaler biruuu lagik you~!], dapat munge telo yang dah transformasi jadi munge jeli dan coklat dan yang besh~eiman dan elham dapat duit raya sorang RM10.00...alhamdulillah...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...