FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

11 September 2009

Tudung Dubai @ Anggerik Avenue

hitam+hijau : chocolate light : hitam

kisahnya aku dah lamaaa teringin nak pakai tudung lain...asyik-asyik pakai tudung bawal jer...sian aku kan...tapi bile aku pakai, aku rase lain macam...maybe sebab awning dia tu kan keras, tu yang aku rase semacam...bile aku try pakai dan tunjuk kat mr. hubby, ada pulak dia kata macam pakai helmet~! huwaaaaaaaaaaa...sedeyy aku...so aku pun dengan terus menerus pakaiii je la tudung bawal...

satu hari jumaat yang hening, aku gi SACC dengan klik ofis aku...aku nampak stall jual tudung-tudung neh...benarnya even aku tak pernah pakai, tak pernah beli, aku 'rajin' jugak membelek...sekali tu ada jenis tudung dia yang tak keras...waaaaa...ini sudahh baik...aku try le pakai kat situ, hurrmmm...tak rase macam pakai helmet pun, malah terasa ayu gitewwww...wakakakakaka~! tapi, aku tak la terus beli...still ding dong ding dong nak beli ke idak...nak beli ke idak...

namun, akhirnya setelah beberapa minggu, aku beli gak tapi jenis yang selendang tu, macam besh lak maen lilit-lilit kat kepala selendang tu...hihihihihihihi...buat permulaan, aku beli selai kaler hitam...balik tu tunjuk kat mr. hubby dia kata cun...vavavavavavavava...vangga aku seyyy~! terusss aku tanam hajat nk beli lagik beberapa helai...sekarang neh dah ada 3 lai termasuk yang hitam tu...tapi macam jugak ada terasa nak beli lagik selai dua...amboiiii, sekali beli berlai-lai terussss...

tapi kut sapa yang nak beli tudung jenis ada awning keras tu, kat anggerik avenue neh ada juai gak...apa pun korang survey la sendiri...leh pilih-pilih and try and decide sendiri suka yang hat mana...tapi bagi aku, aku selesa yang jenis tade awning tu...selain tudung, selendang apa semua tu, depa pun ada jual jubah jugak...waaaaa...dah macam duta produk pulak aku neh, haruss aku dapat komisen sebab dah tolong promosi neh...wakakakakakaka~!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...