FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

01 November 2009

Happy Birthday To Mr. Hubby~!



selamat hari lahir yang ke 30 buat ayang yang amatttt sangattt aku sayangggg...hahahahahaha...dah tua dah ayang aku neh rupenya... hahahahaha... takpe la, ayang tua pun tak apa, berkedut seribu pun tak kesahhhhh...sayanggg tetappp akan sayanggg ayanggg selamanya tau... hahahahahaha...

*ada tak yang geli taik tinge? nasibbb arrr, sapa suh baca entry aku kan? hahahahahaha... poyoronos la pulak...kekekekekeke...

apa pun sayang doakan semuga ayang tetappp macho, hensem, kacak dan bergaya [waaaaaa...munyik cam bodekkkkk ajer...] sayang pada famili, sayang pada sayang seorang [of kos la kan?], berjaya dalam karier, menjadi suami dan daddy yang mithali, dan menjadi hambaNYa yang soleh...ameen...

so tadi sempena burfday mr. hubby, kitorang bersama 2 kiddos neh gi jusco bukit tinggi, klang...mamam-mamam dan lepak-lepak kat manhattan fish market...sedappppp sungguuuhhhh...hahahahahaha...nih kira special request dari burfday BOY la [boy? pleasseee la...hahahahahaha...] lama rasanya tak pekena kat MFM neh, [last gi mama kat MFM rasenya mase elham neh umo 4 bulan kot, sekarang dia dah 10 bulan...kira lama sungguh la tu kan? hahahahahahaha] so tadi kira baloiii la makan-makan sambil celebrate burfday...ihikss~!!!



:: birthday boy yang gumbiraaa... ::


:: tukang bayar bill ::



:: tengah menanti hidangan ::






:: anak-anak tengah melayan 'soup of the day' ::




:: main course dah tibaaaaaa... ::


add 1 plate garlic butter rice...memanggg makan sampai santak perut....





hadiah untuk mr. hubby? hahahahahaha..rasieeeee...tammo share ngan korang...ihiks~!!!







0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...