FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

07 October 2009

My Birthday, My Son's Belated Birthday & My Hubby's Coming Birthday

waaaaaa...bulan 10 bulan adalah bulan paling besh sekaliiiii...sebab hari lahir aku, eiman dan mr. hubby jatuh pada bulan yang sama = OKTOBER....besh kan?


hari lahir kitorang:~
  • eiman~4/10
  • aku~6/10
  • mr. hubby~31/10

so kami sama-sama berkongsi bulan kelahiran yang sama...


:: goodies bag untuk kawan-kawan abang eiman...


:: abang eiman dan uniform sekolahnyaaa...

untuk hari lahir eiman, kali neh dia raikan bersama rerakan kat taska...aku sediakan goodies bag dalam 50 unit jer...kek pulak ada sesuatu yang terjadi saat akhir [rasa terkilan la jugakk...] so aku beli kek birthday eiman waktu lunch tu kat bakers cottage je...tu pun keluar ofis dah pukul 1.30 pm...memangggg kelam kabut jugak le aku tercari-cari kek...sambar je mana yang ada...sian eiman, kali neh aku pun tak sempat nak raikan ulang tahun kelahiran dia...siannnn dia...nanti la mummy bawa eiman makan kek kat secret recipes pulak ye sayanggg...hehehehehehehe...

birthday aku...aku just dapat ucapan je dari m.hubby...hadiah untuk aku mr. hubby kata later...hehehehehehe...debar-debar gak neh apa la hadiah yang bakal aku dapat...nanti once aku dapat...aku share kat sini apake bendanyaaa...tapi kalau sensored takleh le aku publish kan, ye dak...nayaaaa je aku kang...hehehehehehehe...

hari lahir hubby akan datang aku tatau lagik nak hadiahkan apa...hurrrrmm, macam-macam jugak yang aku dah listkan dalam kepala aku nanti...cuma tak tau nak buat pilihan lagik...hehehehehehe...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...