FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

22 October 2009

Pot Luck @ Office


semalam ofis aku buat pot luck...neh pun hasil setelah di bincang-bincangkan bersama klik ofis, semua setuju nak buat pot luck...kisahnya kunun nak buat kunjungan balas hormat dari klik ofis kat floor 7...tu yang tercetus idea nak berpot luck jugak...hehehehehe...

tugas aku, aku buat desert je...memasing request puding triffles aku tu jer...so aku pun buat jer la puding tu, lagi pun senang bangattttt kan...pastu aku terpikir nak buat puding roti tu...siap-siap buat sos kastad kat rumah, yg roti dia tu aku baked kat ofis...miahahahahaha...satu floor bau puding roti mase tengah bakar tu...dan harusss la mengundang rase ketakjuban dan ketidaksabaran klik ofis nak rase puding roti aku tu...miahahaha...

so taddaaaaaa...neh la hasil usaha gigih aku...agak-agak korang meliur tak? wakakakakakaka...


:: puding triffles ::



:: puding roti~freshly baked tawww... ::


yang laen neh adalah gambar-gambar menu makanan klik ofis aku bawak...sooOOOooo yummeeeeaaahhh~!!! semua aku bedal...sedappp gilakkk...yang lemang tu lak kakak ofis aku bawak...dia kata dia bawak sebab dia tahu raya ari tu aku tak sempat nak merasa lemang...hehehehehehehe...sukaaa i dapat makan lemang tu...memangggg shedappppp...so selain tu, ada rendang daging, rendang ayam, ayam goreng, ikan masak kicap, ulam-ulaman, buah-buahan, air sedaapppppp [sirap bandung soda] & macam -macam lagik laaaaa...yang tade lam gambar dan tak sempat nak berposing adalah sayur lemak nangka, sambal bacan & sambal tempoyak...yang tade lamgambar neh korang guna la imajinasi sendiri ye...miahahahahaha...













yang neh pulak orang kuat dapur pada hari itu...bertungkus lumus beli bahan, siapkan makanan...pergghhh, kira tak kering tangan la nak menyediakan pot luck...wakakakakaka...


:: yang belah kiri adalah KAK SHIFA & yang belah kanan adalah ADA ::

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...