FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

25 October 2009

Projek Mr. Hubby Yang Tertangguh


::water filter ~ bio aura ::

kesahnya sebab aku neh even dah lama pindah masuk kat rumah sekarang neh, water filter tu idak gak dipasang-pasang...ye lah mula-mula aku tanya jugak, tapi dah gitukkk ajer terperuknya geram jugak, sebab benda alah tu rega dia ribu raban kan? [baper riban erh? sebab aku neh bukan tau, kalau tak silap tekaan aku hampir dua riban kan?] tapi yelah, nak buat caner, skill mr. hubby neh bukan pada tools cam hammer, spanar apa semua tuh, mr. hubby ku bukan la seorang yang handy manny...so redha ajer la kan...

tapi sekarang neh leh la aku tarik napass lega sebab mr. hubby dah pasang semula water filter tu dengan jayanya...alhamdulillah, dan tiada kemalangan jiwa berlaku semasa proses pemasangan tersebut...ekekekekekeke...anyway, i'm proud of u, ayangggg...ecececececece...ayat ngadossssss...uhukssss...



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...