FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

26 October 2009

Santai Di Petang Ahad





:: elham & his mummy ::


:: eiman yang gumbiraaaaaa ::


:: ralit eiman tengok ikan-ikan tuuu... ::


:: eiman, elham, mummy dan tika ::




sebenarnya petang semalam aku cuma nak temankan mr. hubby g jog ajer...aku macam biasalah, tak minat benda-benda yang mengeluarkan peluh dan lemak neh...so aku bilang kat mr. hubby nak lepak-lepak je kat tasik shah alam tu...mase tu adik aku [tika] pun ada, so aku ajak la dia lepak-lepak...siap bawak roti yang hampir nak lupus dan menoupose untuk diberi pada ikan-ikan di tasik tu...kononnya la...plan asal gituk laaa...

tapi....bila sampai tasik, aku tengok cuaca macam tak berapa nak molek...macam nak hujan, tapi belum hujan...last-last aku suggest kat mr. hubby lepak kat akuarium kat tepi wet world tu ajer...at least leh gak coci mata tengok karenah ikan...dulu-dulu aku ingat masuk situ kena bayar, betapa la jahilnya aku...miahahaahaha...reropanya free ajo...hahahahahaha...ok la gitukkk...mau tiap wekend aku lepak situ je kang...uhukssss...

apa pun yang penting eiman happyyyyy sangat bila dapat masuk ke situ...ke main lagik dia lari ke sana sini tengok pelbagai spesis ikan...kalau macam neh tak yah la gi aquaria lagik...asik nak ngulang gi aquaria jer, mau gak kopak duit mummy...hahahahahahaha...


itu je la kisah santai di petang ahad...ekekekekekeke...errrr, roti yang aku bawak tu ada lagik lam handbag aku...soheh minggu depan dah expire dahhh...so minggu depan je la aku sedekah roti tu kat ikan-ikan tu...agak-agak, sakit tak perut ikan tu makan roti yang dah expired? uhuksssss...



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...