FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

03 November 2009

Aku Kena Attend Kursus~! Huwaaaaaaaaaa...


start 4-6 november neh aku kursus  MS ISO kat empress hotel, sepang...sooOoo sedey nak tinggalkan anak-anak [even 3 ari pun, tapi sejak elham lahir neh la first time dia tido without mummy dia...]

mr. hubby lak lately neh sangat-sangatttt sibuk...lagi-lagi sejak kena tanggung kerja sorang klik upis dia, so double triple kerja rasanya yang perlu dikejar...terbayang betapa kalutnya dia nak siapkan anak-anak pepagi...hurrrmmm, tapi nak buat macam mana tuntutan tugas kan...aku kalau boleh elak, memangggg nak aje elak benda-benda yang kena bermalam kat luar neh...selagi boleh ulang alik, aku ulang alik jer...tapi kali neh nampaknya aku memanggg kena menginap dan juga aku kena yakin diri yang mr. hubby memanggg boleh dan mampu kendalikan anak-anak berseorang...[i know u can do it ayang~!!!]


hurrrmmm, tammo cerita banyak...neh pun tengah sedapkan ati sendiri...miahahahahaha...apa pun aku harap dan berdoa semuanya dalam keadaan yang baik, insyaAllah~!


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...