FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

15 November 2009

Concert Eiman @ Taska Sarjana Pintar


hari neh beshh sangatt sebab dapat tengok eiman membawa diri, yakin diri naik atas pentas dan nyanyi bersama dengan kawan-kawan...hepi tengok dia ada keberanian, cuma masa gimnastik tu boleh pulak dia lari turun dari pentas...dia kata takut dengan mr. gan [coach gimnastik kat taska dia...sabo je la kan? hik hik hik]

taska neh ada dua cawangan
satu kat section 6 [school eiman & elham]
satu kat section 7

so mase konvo neh gabung sekali la dua skool tuh
besh tengok gelagat dan ragam anak-anak kecil...



mase neh tengah get ready nak keluar dari rumah
elham mase tu tengah tido kat pangkuan aku, tika, housemate tika [zimah] & eiman tengah buat aksi moncong molot



kat belakang pentas
eiman mase neh cam merengek takut kena tinggal...



gambar dengan kawan-kawan eiman



budak yang pakai tudung maroon tu namanya insyirah dia neh memangggg peramah dan cute gituk~!





aksi dan ragam kanak-kanak di belakang pentas



sebahagian ibu dan bapa



elham : zimah : tika : aku




elham ralit baca mag pa&ma [goodies yang dapat masa registration...]




kedatangan YB di arak dengan bunga manggar dan paluan kompang



acara nyayian eiman & friends
song : palm to palm







sebahagian persembahan kanak-kanak
[acara dikir barat, fashion show, nasyid, dance...]



neh pulak acara gimnastik ~ yang sepatutnya eiman joint activity ini...


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...