FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

11 November 2009

Jalan-Jalan Jumpa Baby Sambil Cari Makan @ Restoran Penang

apa punya tajukkkk daaaaaa....hehehehehe...aku sendiri pun naek fenin...lantak le, gasakkkkkk...
asal ada tajuk udahhhhh, korang paham ke tak paham, sendirik kasik paham okeh~! hehehehehehehe...





soooOOoo syiokkkk tengok baby tido...my baby elham dh mashammm...hahahahahaha...



kisahnya tadi waktu lunch aku sempat gi melawat baby kawan aku...nama baby tu muhammad sofi...makna sofi tu = suci...comelll la sungguh...baby tu 3.7 kelo tau...hantappp youuuu~!!! muka dia aku tengok memangggg iras muka ayahnya... [gen you kuat la pian...hahahahaha]

balik dari rumah kawan aku tu, aku singgah ke RESTORAN PENANG kat sect 7...restoran neh baru je dibukak...so saja la nak test try makanan kat situ...

aku amik menu SPECIAL PRAWN MEE...speselnya pasal pakai udang galah kut...hik hik hik...tapi rega sepinggan tu bergantung kepada keberatan udang tersebut...

kawan-kawan aku yang lain order menu lain...

kalau nak mintak aku bagi rate star bagi pihak tekak aku, aku boleh bagi 1.5 bintang dari 5 bintang...hik hik hik...kira kalau ndak suruh aku gi lagik restoran neh, idakkkk le...tapi kalau ada orang nak belanja, aku ON jeeeeee...wakakakakakakaka...udah nak bagi makan free kan, sapa tak hendak...hehehehehehehe...errrr, ada yang berani ke nak banjer aku neh? mehhh la belanjaaa aku weeeeehhh...kekekekekekekeke...[apa punya merepekkkk daaaaa...]




neh la ghupe special prawn mee yang aku orderrr...udang tu sekor jer, tapi dibelah dua...



antara air minuman yang kami order







neh antara makanan yang kekawan aku order...



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...