FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

04 December 2009

Happy Birthday To Elham

Allah Selamatkan Kamu~!
Allah Selamatkan Kamu~!
Allah Selamatkan Muhammad Faaiz Elham~!
Allah Selamatkan Kamu~!!!


Alhamdulillah, syukur di atas nikmat Allah di atas kurniaan-Mu

Elham dah masuk 1 tahun sekarang neh...doa dan harapan aku semuga anak aku menjadi anak yang soleh-bijak-pandai-cerdik-cergas-sihat tubuh badan-mendengar kata kedua ibu bapa dan menjadi insan yang berguna kepada agama, keluarga dan negara~insyaAllah...

elham siap buat sambutan burfday dua kali~

1) sambutan dengan adik [tika]

depa neh memang kembar lain tahun...kakakakakaka...so sambut bersama-sama kat restoran kenny rogers...so excited sambut burfday anak...kakakakaka...elham yang pada awalnya tido pun jaga mase nak potong kek tu...


happy burfday to elham dan tikaaaaaaaaaa...


elham potong kek~baru bangun tido nehhhhh...



2) sambutan @ taska

al-kisahnya pagi tu elham kena pergi klinik, [aku lupa dia ada appointment hari tu dengan klinik...kelam kabut pagi tu pegi klinik setelkan hal dia...hehehehehe...] so elham dapat la hadiah suntikan imunisasi...kekekekeke...sian elham, mujur dia kuat dan tersangat good boy, tak nanes pun...hehehehehe...nak jadi kisahnya pulak, sebab dah pegi klinik pagi tu, aku tak cadang nak keluar lagik waktu lunch untuk cari kek burfday dia...[nak kena bambu dengan boss? ada berani? ] aku punya la pusing sini sana nak cari kek, mujur jumpa satu kedai bakery yang baru bukak-bumiputra & muslim owner...tapiiiiii, nak jadi kisahnya, assistant kedai tu je yang ada...dan tatau nak lukis word atas kek tu...dan sebab aku pun tak nak sebabkan benda kecik tu je tak beli, aku pun kata 'biar akak je la yang tulissss...' kat assistant kedai tu...so korangtengokkk je la hasil dia...kakakakakaka....macam tulisan budak baru belajar okehhhhh...hik hik hik...jadi laaaa kan...yang beshnya mase aku nak amik anak-anak kat taska...ada sorang girl neh kata 'auntieeeee, ari neh ari jadi elham, kek dia cantikkkkkkkkk sangatttt, sedap! auntie yang buat keeeee?' hahahahahahaha...buat le sangatttt...maybe sebab bentuk kek tu yang LOVE tu yang bebudak suka kut...hehehehehehe...


sila abaikan tulisan yang 'sangat-comel' itu okehhhhhh...



goodies pack untuk kekanak kat taska...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...