FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

21 January 2010

Buah Ngaku @ Arrowhead



entry kali neh pun pasal buah jugak
BUAH NGAKU
hahahahaha...berturut-turut entry aku kali neh pasal buah-buah sajokkkkk...

first time neh aku nk try makan 'buah ngaku' neh
aku ngaku yang aku memangggg tak pernah makan 'buah ngaku' neh
selama ini aku pandang sepi dan dinginnn je ngan kehadiran buah neh
tapi kali neh
dalam list shopping aku
aku selitkan nama buah neh...
hik hik hik hik
neh pun aku tahu
bila kawan kelab isteri [thanx to kontena & kak eryn]
yang dok promote cakap buah neh sangattt besh bila buat kerepek
so ianya telah memberi impak kepada aku
untuk turut mencoba dan menjadikan aku teruja nak try buat kerepek ngaku neh
hahahahahahaha...

so semalam dengan gigihnya aku gi giant beli 'buah ngaku' neh...
balik tu kebetulan tika & zimah ada
so bergotong royong la kami mengusaha jayakan buat kerepek ngaku neh...
hasilnyaaaaa...
tadaaaaaaaaaaaaa...



hahahahahahaha...
rasa kerepek neh lemak-lemak gituk, ada sipi-sipi macam rasa kerepek sukun
[pendapat aku la...orang lain tak setuju sukati korang la...]

boleh la dilayan tekak, mr. hubby pun kata boleh buat lagik lepas neh...
hurrmmmmmm...maknanya dia pun suka la tuh kan...









p.s.; memangg besh kerepek ngaku neh
sedap pun sedap, harga buah neh pun murasss je

(^_^)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...