FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

09 January 2010

Jalan-Jalan Hujung Minggu @ One Utama

hari jumaat yang lepas, mr. hubby udah bilang awal-awal
dia ada discussion dengan kawan lama dia, so seharian dia takde di rumah...

hurrrrmmmm, apa saya nak buat dengan two kiddos ini? ahahahahaha...
maksud saya aktiviti bersama mereka la...

so petang jumaat tu, mr. hubby cadangkan ajak adik saya - si tika tu datang ke rumah...
so saya called adik saya, ajak dia datang rumah, berhujung minggu dengan saya dan anak-anak
tapi housemate tika - si zimah tu nak ikut sekali tika datang umah saya...
hehehehehe...datang jer la...apa salahnya ye dak...
the more the merrier...wakakakakaka...

plan asalnya, kami bercadang nak berendam jer kat wet world...

akan tetapi, pagi sabtu tu zimah dapat called dari klik ofis dia yang inform purse dia tertinggal kat ofis...
aiyyoohhhh...

so, masa sarapan tu saya decide

we all pergi ofis zimah @ pusat bandar damansara dan outing je la ke mana-mana
zimah cadangkan pergi one utama...
hurrrmmm, menarik jugak kan? since saya pun udahhh lamaaaaaaaaaa tak menjejak kaki ke sana
wakakakakakaka...sian saya kan?

dalam pukul 10.45am kami pun keluar...

destinasi utama tentulah ke ofis zimah, amik purse
then
terusssssssss hala ke OU...

sampai OU, eiman dok mengadu lapar
mana taknya, time orang sarapan, dia asyik layan kartun


time tengah meround cari kedai makan yang memenuhi selera semua orang ~ termasuk elham
kami terserempak dengan sofea jane...

komen adik saya
'lawaaaaaa betulll and look so young~!!!'

hahahahahaha...

anak-anak dia pun amat la shomel-shomel belaka...

okeh, sambung balik cerita tadi, jalan-punya jalan...
kami pun sampai kat kluang station...
ada menu fish porridge
hurrrmmm, sehsuweii la tu ngan selera elham dan kehendak eiman juga...


eiman & elham 'sabar' menanti hidangan...



fish porridge untuk anak-anak


kuew teow chicken soup untuk mummy


mee rebus untuk tika


roti canai + kaya untuk zimah



coffee float untuk saya...perghhhh~!!!



selesai makan

pusing-pusing lagik, masuk kedai itu kedai ini, butik itu butik ini, masuk parkson, keluar parkson

dalam pukul 2.00++ pm, kami pun pulang

nak tahu apa hasil saya merayap ke OU?
wakakakakaka...
tttaaadddaaaa...







[well, sebenarnya saya tidak berhajat nak beli pun pada awalnya,
tapi si tika neh kuattt bebeno meracun saya, maka saya pun terpaksa rela beli...wakakakakaka...
sila salahkan tika yer...padahal, dirik sendiri yang goyahhhhh...hahahahaha...]










 psssttt: sampai entry neh ditulis, mr. hubby tatau pun saya beli handbag baru...
ngeeeeeeeee...apa-kah? hahahahaha


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...