FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

29 January 2010

Makan-Makan @ The Big Mug, Uptown Shah Alam

maseh meneruskan kesinambungan~off dari dapo aku...
malam tadi mr. hubby ajak makan-makan kat uptown shah alam lak
kalau ikutkan aku, aku tak berapa rasa nak makan sangat
tapi orang dah ajak dinner luar tu, rahmat besarr la bagi aku
tak perlu la aku nak ngadap dapo kan...
hahahahahaha...
so aku layan kan ajer la kehendak mr. hubby
lagik pulak, aku neh kan minik mithali
dengar cakap encik suami
dah encik suami mengajak tu jangan la pulak nak menolak kan? kan? kan?
hahahahahaha

bila mr. hubby bilang mau ke uptown
aku bilang okey sajaaa...

sampai uptown
mata aku terpana seketika melihat satu kedai makan neh
memangggggggggggggg very the OUTSTANDING banding kedai makan laen
ye la kebanyakan kedai makan kat situ
lantainya cuma bersimen, bumbungnya cuma berkanopi

TAPI
kedai makan neh memanggg cantek dari segi deko dia,
dari segi suasana dia
nampak bersih, kemas dan teratur jer

so mr. hubby pun decided makan kat situ jer...

yang spoil cuma satu la, service dia agak lambat la...
tapi food dia okey la...
aku neh memangg semua okeyy je
asalkan cukup perisa/perasa dia
garam/gula etc
hahahahahaha

tammo citer banyak
korang layan jer la gamba-gamba neh yer...

suasana dalam kedai makan tu...lantai dia dah buh tiles, kombinasi warna merah puteh dan kayu...




antara makanan yang kitorang order



















p.s.: esok tak boleh nak off dari dapo
sebab, ibu mertuaku mau datang dari johor
so, menantu dia neh kena la tunjuk skill dan bakat di dapo...
hahahahaha

wish me luck kay~!
(^_*)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...