FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

28 January 2010

Makan-Makan @ Noodle Station SACC Mall




aku rase minggu neh memanggg pulun mr. hubby bagi kelonggaran kat aku dari masuk dapo...
hahahahahaha...
dah 3 malam sejak isnin - rabu asekk la dinner kat luar...

entry aku pun asekkkkk la berkisar pasal makan, makan, makan dan makan lagik...
tapi sejak aku kena keracunan makanan tu
aku tak boleh nak makan banyak
makan 2-3 suap pun dah rasa santak perut...
huhuhuhuhuhu...

okies, berbalik citer asal...
malam tadi lak mr. hubby ajak makan kat sacc mall
tapi tak lah decide lagik nak makan kat mana
sampai sana, pusing-pusing jap sambil tengok restoran mana yang boleh layannnnzzz dek tekak aku, mr. hubby & kedua anakanda...
lastly mr. hubby suggest makan kat noodle station
kira ok lah gak, aku pun tak pernah try makan kat situ lagik

food dia ok, kira nak makan pelbagai jenis mee ada...
western food pun ada
air pun pelbagai jenis
kira banyakkkkk la pilihan untuk difikir dan dipilih oleh anak tekak...

tammo citer banyak
korang layan gambaa je la yer...
tapi kalau gamba tak terang ke, tak jelas ke, sori mori naik lori
pasal aku amek gamba pakai henpon ayam aku jer yang cameranya berkapasiti 2.0 megapixel
wakakakakaka...



fish n chips untuk eiman & elham



noodle bla...bla..bla...with seewed bla..bla... untuk mr. hubby



noodle bla...bla..bla...with whole leg chicken untuk aku



banana split untuk semuaaaaaaa...





wajah-wajah kesayangan hamba yang sabar menanti ketibaan hidangan...





p.s.; sonok jugak off dari dapo kan? kan? kan?
lagik-lagik kalau off tu ada tukang bayar billnya...
hahahahahaha...
\(^_^)/

2 comments:

JiEjAh_DeEn said...

lis
sama plak mggu ni off dapur.
akak off sbb beras habis hahahha
bolihhh?? alasan sungguh padahal bleh ajek beli beras kat kedai depan rumah ..dasarrrrr la kan ekkeke

:: elise :: said...

kak jah
hahahahaha...lis lak tade alasan konkrit...mr. hubby ajak makan luar, lajuuuu je la bilang mau...mau...mau...wakakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...