FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

27 January 2010

Makan-Makan @ Panmour Villa

lama giler aku tak makan kat restoran neh
dulu-dulu masa jaman berchenta ngan mr. hubby slalu makan kat sini...
pastu bile dah kawen, ada anak satu bertambah jadi dua
lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii jarang makan kat sini
kenapa ye agaknya?
hurmmmm...no idea...
hahahahahaha...
kalau dinner kat luar ntah naper tak terlintas nak makan kat sini....

so semalam mr. hubby bilang mau makan kat sini
aku called tika & zimah sekali kalau-kalau depa nak join dinner kat luar
memula tika malasss nak follow
aku called zimah lak, melajuuu je zimah kata "ok kakak..."
hahahahahahaha...
bile zimah dah kata ok, tika pun kena la follow sama...

called tiwoi lak, dia kata nak keluar makan dengan awek dia...
hurmmmm...tak po lah kalau dah gitu...

so malam tu
memula mr. hubby nak order nasi putieh, ikan bla...bla...blaa...
tapi aku kinyang lagik, petang tu ada meeting, baru lepas makan mihun sup,
so space perut aku pun agak terhad
zimah lak prefer nak makan noodles je dia kata

last-last order je apa-apa ikut kesukaan



eiman yang 'sabar' menanti hidangan



elham yang ralitttt tengon kuceng



aku order neh...tu pun tak berapa ndak abes...



neh order dari mr. hubby



neh untuk eiman & elham



tika order neh~komen dari tika 'rase belacan dia kuat la...'



yang neh zimah yang order










p.s.: secara keseluruhannya okey la food dia, service pun pantas...
aku lak sambil makan, sambil mengimbas kenangan lama....
hahahahahahaha...
(>.<)

2 comments:

JiEjAh_DeEn said...

akak sejak pindah dah x jejak kaki kesana hehehhe
fud dia bg akak kalau mkn nasi putih + lauk pauk mmg marbelessss tp hat goreng² tu akak ada kurenggg sket ..lokong jek suka :-D

:: elise :: said...

lis suka layan western kalau makan kat sana...memangg beshh...hik hik hik...akak nak datang makan kat situ bitau la...boleh jumpa akak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...