FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

04 January 2010

Trip To Lumut - Pulau Pangkor - Lumut


layan gambar jer la ye, saya kekurangan idea untuk menulis...uhuhuhuhuhu...tapi secara generalnya

01.01.10
check in @ marina cove teluk batik, again? hahahahahaha
1st day merayappp ke lumut waterfront
makan-makan & jalan-jalan...
lepas tu layan eiman & elham berendam dalam kolam...



02.01.10
pagi-pagi layan anak tekak dan perut dulu...
lepas tu baru layan anak-anak mandi kat swimming pool,
after zohor berangkat ke pulau pangkor...eiman memanggggggg excited naek feri...
[lama saya tak menjejak kaki ke pulau pangkor, dulu-dulu ikut rombongan sekolah ke sana mase umor saya 12 tahun...hahahahaha, giler lama kan?]




dalam feri...anak-anak memang excited...


*sila abaikan perut saya yang kelihatn moncet itewwwwwwww...huhuhuhuhu...*



03.01.10
after breakfast, start packing barang dan balik...kena balik awal sebab esok hubby kerja dan eiman dah start masuk school...sekian...




p.s.: entry neh semasa saya sedang mengantuk, tunggu gambar upload pun sangatttt lems...
so saya memangg tade idea nk tulis apa-apa...

(-_-)



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...