FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

17 February 2010

Cerita Ceriti Kursus Aku

kali neh aku nk enterframe kan kawan aku masa kursus aku ari tuh
kursus lama kan, seminggu...
harusss la yang tak kenalll pun teruss jadi rapattt...
wakakakaka


yang kiri namanya ZAM, yang kanan namanya AYU
neh la room-mate aku selama seminggu
memangg ngam ngan diorang neh even sebelum neh tak penah kenal pun ngan diorang...
besh kawan ngan diorang...hehehehehe...


yang neh lak namanya IJA, kawan pertama yang aku kenal masa kursus tuh
muda lagik dak ija neh, baru 22 tawon...


yang neh opkos le AKU...wakakakakaka...
gigih tak aku amik gamba dirik sendirik masa lam kursus tuh?
wakakakakaka...kembang idong aku taim amek gamba neh
sengalllll...wakakakaka


neh sebahagian peserta kursus yang laen...
ramai tak ramai dalam 63 orang peserta kursus termasuk le aku...

haaaa...yang baju puteh tu penghulu kursus aku
pantang aku & the gangs buat bising skek, messstttiii nak jelinggg...
sebenarnya dia tu nak join kitorang borak...hahahaha


KISAH KAT SR
SR-secret recipes

dalam mase kursus tu
sempat gak kitorang bertiga neh 'lari' kejap kat SR...
jeng jeng jeng
hahahahahaha...

menunggu ketibaan hidangan

sekali lagik gigih amik gamba dirik sendirik
layankan ajer la yer...

aku & kak ayu
sementara nk tunggu hidangan,
sakan bergambar even henpon kamera aku 2 megapixel ajer
layan kan ajer la yer...

layan tiramisu dulu...
shedaaappppp~!

zam - ralit ngan telefon dia...

makan time~!!!




 

yang lawaknya, time balik tu tengah maghrib
kak ayu kat depan duk la cover line tengok ada tak peserta/urusetia kat sekitar
sekali dok tengah terhendap-hendap macam tu
penghulu kursus dok sergah dari belakang
wakakakakaka...
sengallll je
dok cover bahagian depan
tak ingat nak cover bahagian belakang...
wakakakakaka...






p/s: apa pun memories ngan korang tetap aku kenangggg...
jom lepak-lepak kita gi minummmm jom...
hehehehehehehe...


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...