FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

01 March 2010

Makan-Makan @ D'Muara Marine Park, Sungai Hj Dorani

time yang neh aku + family makan-makan masa sabtu malam ahad tu gara-gara adik aku dah kepinginnnnnnnnnnn sangat nak makan mentarang
malam-malam kan, mana nak carik mentarang
so decided gi d'muara marine park kat sg hj dorani tu jer...

dalam perjalanan nak pergi tu, eiman & elham dah terlentok tido
main siang hari tak hengat
masuk keta jer terusssssss zZZZzz...
sampai sana, terus kejutkan
excited anak-anak tengok bot nelayan, lampu berkelipan...

makanan dia? aku tak suggest la
tapi kalau korang nak makan mentarang dia, memanggggggggggggggg superb~!


elham yang sangatttttt hepi...


elham & tika


elham & mummy


eiman yang mamaiii baru dikejutkan dari tido...masih nak tido di pangkuan daddy


my mom & tiwoi


sup mentaranggggggggg...terbaeeekkkk...


siakap steam...


tomyam campo + kailan ikan masin

yang tiada dalam gamba sup cendawan






p.s: bila tengok nelayan yang terpkasa keluar
untuk mencari rezeki di kedinginan pada malam hari
memanggg menginsafkan...
syukur pada rezeki-MU ya Allah...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...