FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

06 February 2010

Off To Course


kursus kali neh wajib...
nak tak nak, rela tak rela, aku kena jugak attend
lama pulak tu seminggu
so seminggu jugak la belog aku terabai
[padahal sebelum neh pun bukan terbela sangat....wakakakakaka]

naper aku sedey?
of course le sedey sebab lamaaaa kena tinggalkan anak-anak dan of course my dear mr. hubby
sian dia sorang-sorang kena handle anak-anak yang kecik-kecik lagik...
yang memanggg menuntut 100% perhatian

apa pun semuga segala urusan aku dan mr. hubby jua anak-anak dipermudahkan
ameen

dan wish me luck ya dalam kursus tu nanti
even sad, but part of myself feel happy






p.s.: korang kalau singgah belog aku neh,
nampak bersawang ke hapa ke
tolong-tolong la sapu ka, mop ka...
wakakakakaka

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...