FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

16 March 2010

Hair Style - Aku Buntu

rambut aku panjanggggg
dan aku sudahh mulaiii rimas dengan rambut aku neh
 satu sebab ia mudah gugur, rambut aku bersepah sini sana
semakkk mata aku tengok

aku nak cantas kasi pendek,
mr. hubby tidak bagi
aku bodek-bodek, dia mula bagi
sudah menyala itu green light
vavavavavavavavavava...

tapi sekarang aku buntu
aku nak potong macam mana?
nak pendek bagaimana?

aku surf internet, bukan main banyakkk lagik pesen rambut pendek
banyak alasan berambut pendek neh kan

comel satu halll
nampak muda itu satu hall jugakkkk - sapa yang nak nampak cepat tua ye dak...
senang nak maintan pun iyer
jimat shampoo jugak - wakakakakaka
kalau malas nk sikat pun still kemas jugak ye dak

cuma style macam mana pulak ye?
wakakakakaka

buntu, buntu...aku buntuuuuu...






p.s: TAPI kannnn...

aku rasa la...serasa aku la...
aku nk potong style bobcut la
ala-ala victoria bekcham tuh
wakakakakakaka

agak-agak, shumelll tak aku yer? hahahahahahaha

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...