FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

28 March 2010

Kesinambungan Cerita ~ Hair Style

akhirnya aku dah potong rambut jua...
masa mula-mula kena potong tu
aku sayu jugak tengok rambut aku yang dah kena cantas tu
tapi ala, setakat rambut...
ari neh potong esok tumbuh lagik memanjang
apa ada hal...
wakakakakaka...

masa aku cakap aku nak potong pendek tu,
orang salon tu terus wat isyarat tangan hair style yang aku ndak
ala, kira kategori pesen bobcut tu la...
hahahahaha

bila dah siap potong dia kata
'macam rihanna, seksi...'
wakakakaka

saja tau dia puji-puji ai,
bukan ai tatau sebenarnya dia puji hasil skill dia tuh
wakakakaka
apa pun, ai sengih je and say TQ
 tapi kan...
ai pun rasa lah kan...

ai neh memangggg ada sipi-sipi comel dan seksi macam rihanna jugak
wakakakakaka
perasan tau ai neh
hahahahaha


p.s.: yang sama ai dengan rihanna neh padahal potongan rambut je
selain tu, ai pun macam dia, seorang wanita yang berkulit tinted a.k.a gelappppp daaa...
wakakakakaka

yang laen tak sama langsung~!
hik hik hik

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...