FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

29 March 2010

Mencari Susu Yang Serasi Dengan Elham

lately neh mami perasan yang elham asek tak abeskan susu dia
minum skek, then tammo minum lagik
alahaiiii, naper la sayang mami sorang neh tammo minum susu sangat?
minum la sayang, baru sehat, kuat, aktif dan cergas...

tapi memangggggggg susahh hati bile tgk anak mami sorang neh tammo susu
uhuhuhuhu...

pastu tiba-tiba tingat
2 minggu lepas ada pegi ke giant
masa tu ada promo tester dumex dugro tuh
so dapat la 2 pack trial dumex dugro -perisa honey & original
try buatkan untuk elham nampak suka
abesss lak minum susu sebotol tuh

so mami bilang pada dedi
try dulu dumex dugro neh untuk elham
dan;
*tengok serasi ke tak
*suka ke tak
*ada masalah ke tak
*apa-apa jua laaaa...

kalau semua point * tu tade masalah
nampaknya memang dah masa nak kena tukar susu elham neh
dari anmum esential ke dumex dugro







p.s.: minum susu banyak-banyak tau sayangggg

3 comments:

Jiejah @ Iza said...

adam minum dugro dr umur 3thn sampai sekarang tp hat cekelat la.
suka dia , cuba tukar brand lain-langsung x mo even ceklat jua.
so stick ajek la ngan dugro heheehe

gud luck tuk elham manja buchuk:-D

KELUARGA 17 said...

Elham dah nak tukar susu yer...Akief maintain Anmum lagi... tak tau ler kut2 pasneh selera berubah jugak.... khihkikhikk....

:: elise :: said...

kak jah/tena
lis lak x kisah la brand apa pun, yang penting elham nk minum susu lagik, riso lak, baru umo nk masuk 1 tahun 4 bulan, dah ala2 tammo susu lak...harap2 serasi la dumex dugro neh untuk elham, dan serasi jugak kat poket dedi dia...hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...