FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

06 April 2010

1st Giveaway Bazar Kerongsang

1st time neh aku nk join contest montest kat belog orang neh
wakakakakaka
gigih u...


so kalau korang ada yang nak mencoba nasib
sila baca terms & conditions di bawah
then korang decide le sendiri nak join ke tidak


Bersempena pembukaan BAZAR KERONGSANG (BK), dengan berbesar hati BK telah menjemput semua untuk menyertai 1st GIVEAWAY BAZAR KERONGSANG di


Penyertaan dibuka kepada semua dengan 2 cara.

1) Bloggers

Buat entry berkenaan giveaway ini di blog masing2..
[okeh, done~!]

Menjadi Folower kepada BL =)
[juga sudah...]

Jangan lupa.. letakkan link entry 1st GIVEAWAY BAZAR KERONGSANG di ruangan comment ini...
[sudah jugaaa...]



2) Email

Email kepada rakan-rakan anda mengenai 1st GIVEAWAY BAZAR KERONGSANG dan jangan lupa CC kepada yana_maliana@yahoo.com
[siapppp~!]


TARIKH TUTUP PENYERTAAN - 24 APRIL 2010
PENGUMUMAN PEMENANG - 25 APRIL 2010
[lama lagik, sempat kalau korang nak join...come on guys~!!!]













p.s.; apa sekali pun korang kena dokan aku berjaya jugak tau
wakakakaka
[syarat neh aku sendiri yang tetapkan...wakakakaka...]

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...