FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

28 April 2010

Elham Buat Sarang



pics di atas telah di ambil pada weken yang lepas
time: siang ari
mood: aku rasa dia buhsan, dedi takdak nak bawak jalan-jalan

elham neh port kesukaan dia adalah duduk dalam drawer kabinet
aku cakap dia menyarang [buat sarang]

kali neh port dia drawer kabinet tibi tu pulok
memula aku biarkan ajer la...
ewaaaaaaahhhh, asal jangan patah drawer mami  udah la...
kang ado yang meraung mintak ganti baru kat mr. hubby karang...
wakakakakaka...

aku lak sambil tengok tibi, sambil tengok dia, sambil amik gamba aksi dia tu
sedar-sedar dia da panjat nak masuk dalam kabinet tu
hik hik hik...saboo je la...
itu time, terusssssssssss angkut bawak dia kuar
isssskkk, tak boley biarkan...bahaya...

tukar cenel 'animal planet' terusss diam tengok binatang-binatang lam tibi...

hurrrrmmmm...
so kena carik gak, apa tuh namanya, safety lock ke apa, pasang kat drawer...


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...