FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

28 April 2010

Ferrari Formula One Drivers To Be...

sori tajuk yang sengalllll
wakakakakaka

ekceli gamba-gamba neh mr. hubby yang ambil masa aku gi toilet kat tesco xtra tu ari
[udah gi tesco xtra, tentulah soping barang dapo la kannn...takkan nak membajak sawah pulok...]

so sementara nunggu aku ke toilet
mr. hubby bawak la anak-anak maen games kat tepi food court tuh
at least, depa leka maen

tapi neh la aksi-aksi bile hero kecik aku berstimulasi dengan games lumba kereta
kalau abang eiman aku percayalah jugak dia buleh nak maen games tu...

kalau elham, aku rasa dia da cukup excited tengok abang eiman dia maen games...
hik hik hik
tunggu besaarrr sikit la ye sayangggg kalau elham nak maen games






0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...