FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

06 April 2010

Giveaway Babyku Stylo Contest



gigih pulak dah satu-satu contest ai nak join...
wakakakakaka
korang nk join jugak?
sila baca terms & conditions di bawah







Wahai blogger sekalian blogshop babykustylo akan mengadakan giveway untuk semua kengkawan blogger.giveaway ni cukup ler senang dan mudah..korang tak payah ler nak wat entry pelbagai yek..just korang ikut jek syarat2 kt bawah nie..huhu..kalau dah baca syarat nyer..hah ape tunggu lagi join ler contest yang mudah ini..


1. korang wajib jadi follower babykustylo dan fan box superbbranded
di muka buku (facebook)
[siapppppp~!]

2. tinggalkan comment di link ini beserta email korang yang menandakan korang dah follower blog babykustylo dan jadi fan box babykustylo
[okeh, setellll...]

3.kalau nasib korang baik....mr.random (pakai random yek) akan memilih anda sebagai pemenang..baru adil..no kroni2 yek....nie atas nasib ler korang...
[mr. random please pick me~! pick me~!]

4.sesape yang dh follow tinggalkn jejak korang kt comment bawah ni..sebab nnti kiter amik nama kt bawah ni jek utk random okeh.
[okeh...tadak hal...]

Hadiahnya adalah 20% voucher pembelian rm 50 ke atas sumbangan babykustylo dan juga hadiah misteri!!
sebanyak 10 voucher+hadiah misteri akan diberi..yuhuuuuuuuuuuu
so korang boleh ler shopping ngan vouher tu yek kt blogshop babykustylo okeh..
[horaaaaayyyyyyy~!!!]


 
Tarikh tutup adalah pada 15 april 2010 (12.00noon)
[kalau korang nak join pun sempat lagik neh...]





p.s: wish me luck okeyyyy...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...