FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

18 April 2010

GPS

cerita lama, tapi baru nk buat entry
kisahnya ari khamis tu ari lepas balik kije & amik anak-anak kat nursery
ajak hubby pergi ke plaza alam sentral
sebenarnya takde pun tujuan sangat
just nak p u s i n g - p u s i n g & b e r j a l a n jer
mr. hubby pun setuju, dari satu tingkat ke satu tingkat kami pergi
sampaiii kat tingkat ke 3 [banyak kedai /stall kecik jual gadget macam hendphone, pc etc]
hajat cuma nak beli mouse je
menggantikan yang sedia ada yang separa rosak
elham suka sangat dengan mouse yang sedia ada neh pasal maybe mouse sekarang neh
bit attractive to him
[ye la taip kali mouse bergerak, berkelip-kelip lampu dia nyala
tu yang dia geram gamaknya
dia amik dan ketuk-ketuk kut...hehehehehe]

sekali kami sudah tertarik daaaa dengan satu gadget neh
iaitu G P S

*gambar hasil carian di google

baru aku tahu yang GPS neh boleh jugak guna untuk tengok muvie
ye la udah ada memory card kan...adusss, sian aku kan? kan?
(T_T)

belum guna secara hardcore lagik GPS neh
masih baru sangat tapi so far kagum la ngan GPS neh
itu jer
hahahahahaha...



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...