FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

06 April 2010

Jalan-Jalan @ Danga Bay, Johor Baharu

may mak, eiman & my abah


elham yang ketiduran...


agak-agak bile la aku merasa nak beli & parking kapal aku kat situ yer...
wakakakakaka

mr. hubby yang kena paksa naik merry go round



actually plan asal nak ke danga bay tu sebab nak cari laksa johor
my mak la dah teringinnnnn sangat nak makan laksa johor tu
hehehehehehe
tapi apa la nak nasib, rupa-rupanya kedai makan ala food court kat situ dah tutup
yang ada banyak mainan je ala-ala funfair tuh
so kempunan la my mak nak makan laksa johor malam tuh

sudahnya mr. hubby terpaksa la melayan karenah hero-hero kecik dia yang nak naik merry go round
wakakakakaka...
sila la gelakkan dia...
[mujur ai takde dalam gambar, kalau tak sure korang pun gelakkan ai kan? kan? kan?]
tapi yang beshnya tak ramai sangat pengunjung malam tuh
so, berani la buat pangai budak-budak tak cukop umo...
ahaksssss~!




p.s: mujur pagi esoknya dapat jugak cari laksa johor untuk my mak
hik hik hik...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...