FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

09 April 2010

Makan-Makan @ Restoran Mukmin [Masakan Khas Cina Muslim]



sebenarnya dah lamaaaaaaaaaaa aku aimed nak makan kat restoran neh
tapi kekadang tak berkesempatan

TAPI

since aku gi melawat baby abang aku tu
sempat lah aku singgah jap kat restoran neh
dan pulak tu kena dengan waktu lunch kan
apa lagasss, teruss la cargasss ajak mr. hubby singgah makan kat restoran neh

so aku order neh

[hepi menanti hidangan? wakakakakaka]


+



+



burpppp~! sangatt kenyangggg hahahahahaha...
mr. hubby tak makan
cuma tengok wife dia makan je sebab dia baru abes meeting
[apa kaitan kenyang dengan meeting? sebab memang kebiasaannya lepas meeting ada jamuan makan]

service sangat pantassss, makanan pun superb
[bagi anak tekak aku yang tengah kelaparan time tu lahhh....]

lokasi restoran ni kat seksyen 19, shah alam
berdekatan dengan SALAM medical centre tuh

so kalau korang nak try, try lahhh...
bagi aku best la, menu pun banyak, sampai tatau nak decide
hahahahahaha

tapi bagi korang yang dah try, tapi rase tak best, sile salahkan tekak korang yer...
ahahahahahaha...

apa pun, terima kasih pada tukang bayar bill

♥ u mr. hubby....wakakakakakaka
[ayat bodekkkk...]


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...