FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

29 April 2010

My New Perfume ~ Bvlgari Omnia Green Jade



hoOOooorraaayyy~!!! sampai jugak bungkusan pos laju kat atas meja aku pagi tadi
dan aku dah agak, neh sureeeeeeeee perfume baru aku neh

eeeeeiii, aku sukeeeeeee sangat-sangat
maklum le perfume aku yang lama tu udah abessssss
huhuhuhuhuhuhu
tapi sekarang aku legaaaaaa sangat-sangat
sebab perfume aku neh mujurrrrrrr cepat sampainyee...ehehehehehe
baru la bole aku mangi-mangi all da time...
ekekekekeke

perfume aku still jugak BVLGARI
tapi kali neh aku try yang OMNIA GREEN JADE pulak
kalau yang dulu OMNIA AMYTHYSTE <--[klik untuk ke link entry perfume lama aku] 

aku memanggg suka try memacam bau perfume
abes yang tu, aku try yang neh pulak
gituk la kekdahnyaaaaaa.
kira macam, abes madu sepah dibuang la...
wakakakakaka






2 comments:

mistakEn idEntity said...

sape la yg antar bungkusan tu ek...aci yg same ker

:: elise :: said...

caittt~!!!
aci tu udah pencen antar barang kat aku la...kali neh abang pos lajuuuu yang antar...wakakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...