FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

24 May 2010

Cita-Cita Eiman



satu ari ai saja tanya eiman
apa cita-cita dia bile besar nanti

so keluarlah dialog sedemekian
lokasi: di dalam kereta menuju ke kampung [rumah atok amin]

ai: abang eiman bila besar nanti nak jadi apa?
eiman: nak jadi orang yanggggggg...errrmmmmm, boleh terbang-terbang...
mr. hubby: [mencelah] apa? bird? pilot?
ai & mr. hubby: hahahahahaha
eiman: ngada-ngada yerrr... --> neh dialog mami yang selalu ditujukan kat eiman...tiru la tuh
mr. hubby: abes tu nak jadi apa?
eiman: yang boleh lompat-lompat tuuuuu...
ai: apa yang boleh melompat? frog?
eiman: bukannn la mamiiiii!!!
mr. hubby: abesss tu apa? abang eiman jadi la engineer, besttt...nanti adik elham jadi arkitek;
dedi jadi town planner...nanti kita boleh bukak firm sendiri... --> verangannnnnn
eiman: tammo...tammooooo...eiman nak jadi SUPERMAN jerrrrr...
ai: ada pulakkkk nak jadi superman...sabarrr jer la...
mr. hubby: ntah abang eiman neh...tak seronok pun jadi superman
eiman: ye ke mami? tak seronok ye mami?
ai: iyerrrrrrrrrrrrrrrr...

sebelum eiman meneruskan cita-cita fantasi dia tuh, baikkkk ai cut dialog tu ke perbualan lain...
tapi ada ka nak jadi superman...
hurrrrrrrrmmmm????
tak payah la eiman nak jadi superman-superman tuh
bukan bagus pun pakai spender kat luar ye dak?
wakakakakakakaka
macam lushah je gayanya
hehehehehehe

tak tergamak mami nak bayangkan abang eiman pakai suit superman tuh
ahahahahahahahaha



ulps~!!!




 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...