FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

26 May 2010

Jom Join Selipar Jepun Pink Giveaways =)



ooOOoo yeaahhhh~!!!
ai join giveaway lagiksssss
hohohohohoho
[apa motip tetiba gelak santa klos neh ntah...]


ai join giveaway kali neh hasil ajakan dari syura
TQ so much kat syura kerana mengajak ai join....weeeeee~~~~

shomeyyy kan? kan? sure besh neh kalau dapat wat polok-polok
since bantal busyuk musyuk ai tu elham slalu konker
ulps~!!!
*malu*
pecahhhh lobang sudaaaaaaaaaaa....hahahahaha...
ye ai ngaku ai ada bantal busyuk musyuk, besh per polok bantal busyuk musyuk ai tuh
memang tido lena la sampai ke pagi
hehehehehe
tapi oleh kerna bantal itu suda menjadi rebutan antara ai dan anak-anak
dan ai as their mommy kena la ai yang beralah ye dak
buwok lak pangai ngan anak-anak pun nak berebut bantal busyuk musyuk kan? kan? kan?
even bantal busyuk musyuk ai sendirik
hahahahaha

mujur ada giveaway dari

leh la ai verangan dapat bantal polok yang baru
ngeeeeeeeeeeeeeeeeeee~~~



kalau uols pun ada impian macam ai
waaaaaaaaaaa...impian tuhhh
jom la join giveaway neh
mari klik SINI



(^_^)


tajuk mengelirukan? so ai tukar tajuk~

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...