FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

17 May 2010

Ini Kasut Saya

TAG ini ai dapat dari kontena a.k.a ayu 
so ai pun menggigihkan diri untuk menyiapkan assignment ini 
 macam tena jugak, ai bit blur nak citer pasal kasut neh
kasut apa? kasut baru? kasut buwok? kasut besh? kasut tak besh? hantammmmmmm saja la labu...
so ai tepek la kasut ai yang neh
kategori kasut lama plus kasut yang rase nak feel tinggi lebey plus kasut besh dipakai
ehehehehehe
ai neh main tibaiii je kan...so sori kalau salah buat pasal assignment neh


jenama: vincci je la...
ketinggian: 3 setengah inci sahaja
harga: ??? tak hengat la...mebi dalam 79.90 kut...mebi less...mebi moreeee...ahahahaha
tahun beli: bulan 9 tahun 2009 [see...memanggg udah lama kan...ahahahaha] 
kaler: coklat with croc printed
reason beli: masa tu nak dekat raya, so beli je la buat pakai masa raya...hahahahaha...konkrit tak alasan ai





so ai nak tag 


 sekian... 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...