FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

13 May 2010

Makan-Makan @ Splendid Premiums Cake & Cafe

lepas balik keja tadi terusss ajak mr. hubby tengok rumah kat setia alam tu
pagi tadi adik pasang kipas dan lampu
 so nak tengok la hasil keja dia

pas buat inspection
terus tuju tesco setia alam
dalam bertanya-tanya nak dinner kat mana
kami decide pilih SPLENDID CAFE neh
pasal ada orang nak makan western food

dan aku lak memanggg tengah mengidam nak makan kek
so kira sekali harung la semua boleh makan dalam satu cafe
cafe neh konsepnya lebey kurang macam SR tu jugakkkk
food dia ok la...cake dia pun so so la...
tengah makan baru tingat nak amik pics...hahahaha
so tade la gamba yang semenggah sangat
tapi antara food yang aku order
- fettucini carbonara
- fish n chips untuk anak-anak
- chicken chop + black pepper sauce
- set sukiyaki beef
- last but not least ~ 2 potong kek



 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...