FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

10 June 2010

Bulat-Bulat, Lazat Berkrim & Fantastika



eh uols suka tak benda bulat-bulat, lazat berkrim dan fantastika?
ecehhh...cam hapa je kan?
bukan apa
tekak ai neh tetiba teringinnnnnnnnnnnn sangat
nak makan benda yang bulat-bulat, lazat berkrim dan fantastika tuh
eh uols nak tahu ke apa bendanya tu?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
nama benda tu ialah takoyaki/tako tako neh


*pics kredit to google yang tulong saya mencari gambar tersebut
1st time ai makan benda neh masa tu ada stall kecik kat floor l-g shah alam mall tuh
ai rase-rase la, mr. hubby amek je ai karang, then amek anak-anak
ai nak singgah la jap kat shah alam mall tu nak beli benda neh
ehehehehehe
selain kat shah alam mall, apa yang ai tahu ada gak di jual di jusco
tapi jusco bukit raja takde...
ehehehehehe










nota kaki: isssssshhh, merembess je air lio ai kalau tingat...
sllrrruupppp~!!! wajib mencarik neh
hik hik hik...



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...