FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

04 June 2010

Day 4: Final Fantasy? Final Episode?



awal pagi terjaga menyaksikan keheningan pagi di sekitar cherating
maha suci Allah, terpana sekejap dengan keindahan alam ini


selesai bersarapan, weols terussssssssss tukar uniform
terusssssss nak main air di pantai


posing burok pun tak apa, yang penting posing dulu sebelum turun main air
wakakakakaka


puas bermain dengan ombak
beralih pulak ke kolam renang
yang beshnya sebab ari tu ari senin
tak ramai pengunjung
weols jer la yang konker itu kolam
weeeeeeeeeeee~~~




sempat jugak theyols neh bermain pondok-pondok kat playhouse tuh



lepas jari jemari semua naik kecut mengerut
baru la naik bilik semula
dan berkemasssssss nak balik
uhuhuhuhuhuhu
siap berkemas, bersiap untuk check out
masa nak menunggu selesai urusan check out tu, bukan main la eiman & elham berlarian sana sini
ai biarkan ajer
bagi depa 'ruang' sendiri nak bermain bebas since tak ramai guest kat hotel time tuh
ehehehehehe


tak boleh blah usung bantal busuk yang menjadi rebutan 2 beradik ituuu...
wakakakaka

lepas tu terus balik ke? oOOoohhh...tidak, ada satu destinasi lagik yang perlu di kunjungi
weols bercadang nak singgah ke
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

KUALA GANDAH ELEPHANT SANCTUARY



gamba yang neh benarnya ai berani-berani takut jer duk dekat ngan gajah tu
sebab ai rasa gajah tu asik stare kat ai jer
wakakakakaka
cuak gilos even ai tau gajah tu udah berantai,
tapi yelah mana lah tahu kut-kut terlepas ke apa ke
imajinasi terlampau tul ai neh
wakakakakaka



abang eiman yang ketakutan nak duk dekat ngan gajah




dalam pada tuh kunun nak gi ke deerland
tapi dah tutup pulak
memang weols pegi tu dah lewat
tak apa lah, ada masa bole berjalan ke sana semula...



then weols pun terussssssssssssssssss balik ke shah alam
sampai shah alam dah dekat maghrib
and we lived happily ever after




THE END





nota kaki: caitttttttttt...ini bukan fairy tales stories...
podaaaaaaaaahhh...
hehehehehe
tapi apa salahnya ai verangan skek kan? ehehehehe

(^_^)






0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...