FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

03 June 2010

Demam Suda~





tadi pagi ai gi klinik
kepala terasa berpinar-pinar
badan terasa melayang-layang
tekak sakit mendenyut-denyut

yang best part sebab dokto bagi ai mc
korang nak tau berapa ari?

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


ala 2 ari je pun uolsssss...
tapi mebi dokto tu kesian ngan jawapan jujur ai
sebab dia tanya ai
'nanti saya bagi awak mc, rest, makan ubat...awak nak mc berapa ari?'
tiba-tiba datang penyakit blur ai
ai cuma menjawab
'ntah le dokto, saya pun tatau...'
terussssssssss dia kata
'tak apa, awak rest 2 ari neh...'
 ai pun terusss laaaa
'yahhooOOooo...'
tapi dalam ati jer la...hahahahaha
mebi dapat 2 ari sebab extra kesian kat jawapan jujur ai tu kots...
ahakssssss~





0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...