FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

12 June 2010

Eiman & Pertandingan Mewarna @ SACC Mall

petang sabtu yang lepas
ai ajak mr. hubby beli buku siri bacalah anakku kat MPH
so kami pun menuju ke MPH SACC
ekceli ai tahu MPH tengah buat sales
maklum la ari jumaat sebelum tu ai dah tawaf dulu
ahakssssssss~!
tu yang ajak mr. hubby pergi sana tuh
kut-kut la ada sales jugak untuk buku yang ai nak beli tuh

tengah ai belek-belek buku
tu yang ai sempat merembat buku masakan kak hanieliza
ada promoter MPH approach ai dan pujuk mintak eiman join contest mewarna
bila ai suh eiman join, dia tak berapa nak
dia kan shy shy cat
muka macho, tapi pemaluuuuuuuuuuuuu ya amat
huhuhuhuhu, sabo je la anak teruna ai itewwww
so ai mintak mr. hubby yang pujuk eiman
baru la eiman rasa confident skek nak joint
keputusannya?
tak menang pun
ehehehehehe
tapi apa pun ai tetappp bangga dangan usaha dan kemahuan dia
apa yang penting ai berdikit-dikit nak build self confident dalam diri eiman
buang sikit sikap malu tapi mahu dia
yakin dengan diri sendiri
tahu berdepan dengan crowd





eiman yang pada awalnya malu-malu
duduk pun tersepit-kepit je gayanya


elham yang sakannnnn bermain sementara menunggu abangnya habis coloring


eiman dah start 'panas'
dah bermacam gaya dia duduk


last-last dia mintak permission nak 'baring'
huwaaaaaaa...sabo jer laaaa...


hepi dapat cenderahati...hahahahaha


antara yang ada di dalam beg cendarahati





0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...