FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

26 June 2010

Get To Know A Blogger Friend






ari neh ai try menyiapkan tugasan yang diberi oleh
kak mida
yang jauhhhh nun berada di dubai
sori ye kak mida...lambat menyiapkan tugasan...
mujur tak de dateline...kalau dak, mauuuu markah kena potong neh

1. Where are you now?

sekarang ai ada kat shah alam

2. What do you do?

kerja kuli jer...ahahahaha
tak muleh reveal lebey-lebey~


3. What is your blog name, and why?

| Ini Cerita Aku |
sebab belog ai neh memang berkisar pasal cerita tentang diri ai
atau yang kena mengena dengan ai
hehehehehe


4. When did you start blogging?

last year rasenya...baru jer terlibat dalam dunia blogging neh


5. Give the link when you were the happiest to blog?

sila klik sini, sini, sini dan sini
ianya adalah ceritera berkesinambungan

6. Give the link when you were the saddest to blog?

klik sini
sedih & terpaksa gitu...
ahahahaha


7. Give the link when you were the angriest to blog?

ianya ada di sini
memangggg ai terlalu marah, tapi ai tak boleh nak luahkan pada sesiapa
so terpaksa la ai luahkan di dalam blog ai
uhuhuhuhuhu


8. Give the link when you were most in love?

ai tak bercerita secara lanjut dalam link tersebut
tapi kalau uols baca secara lanjut sure uols tau kenapa
hahahahaha

9. Give the link of a post that turns out to be very meaningful to you?

yang ini
boley?
ahahahahahaha

10. Tag some friends to know about their answer?

so ai nak tag sapa yer...
okeh ai tag



tag ini khas untuk mrs MaMa seorang...ekekekeke










2 comments:

Mrs MaMA said...

waa....suke..suke...suke,,,1st time di yah ni..maceh......hehehehe

elise said...

salam mrs mama

maceh kerana sudi menerimanya ngan gumbira...
okies...nanti ai tag u lagik yer...

(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...