FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

26 June 2010

Makan-Makan & Johnny's Bukit Raja

my budyy: cik pia posing sambil tunggu mr. steamboat redi



makan time...sllllrruuppppp~!!!

ai minum air aloe vera yang sebagai teori ai sendiri buleh mencantekkan kulit
wakakakakkaka




lama giler entry neh tersadai sebagai 'draft'
ehehehehe...
so ari neh ai nk publishkan ia

ye, ai memanggggg antu steamboat...
bukan takat buat dan makan sendiri kat umah jer,
kat luar pun kalau ada restoran steamboat sure ai akan terjah
[op kos la yang halal punye okiessss...]

so far yang johnny's steambot neh gak sos dia marbelessssssssssssssssss
sangat marbeles sampai teringat-ingat okeh
tempat lain still tak leh beat lagik sos steamboat johnny's neh

KECUALI
yang ai buat sendiri
yang itu jugakkk sangattt marbelessssssssssssssssss...
wakakakakaka...tammo kalah okeh
still nak gak masuk bakul hangkat sendirik






nota kaki: alamakkkk, ai luper
ada sorang blogger tanya ai pasal sos steamboat yang ai slalu buat tuh
isssskkkk...lately neh agak malasss ai nak update belog ai neh
later ai buat entry pasal sos steamboat tu okes...
sori...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...