FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

12 June 2010

Makan-Makan @ Only Mee SACC Mall

jumaat tadi lunch dengan 'ada' lagik
ehehehehe
nak wat caner, neh la klik upis ai yang merangkap partner ai yang sehati sejiwa bab
kaki berjalan
kaki tawaf mall
kaki window soping
kaki soping

ehehehehehehe

setelah penat meround dari tingkat ke tingkat
energy juga sudah hampir habis
so kena la mengisi tembolok bagi menambah tenaga
kali neh kitorg pilih nak makan kat ONLY MEE


tak ingat la apa nama-nama food yang kitorang order neh
cehhhhhhhhhhhh...macam banyak benarrr yang ai order kan? ehehehe
dasar memanggg cepat pelupa nak wat caner kan?


ai order yang neh
sedappppppp
tak hengat tajuk food neh
tapi dalam dia ada nasik ngan black pepper ciken


ada order yang neh
ekceli ai rasa macam mee kari jer
tapi tajuk food neh laksa kari ipoh
ehhh, ye ke, lebey kurang la...

then santakkkkkkk menum air neh



burpppp~! alhamdulillah
sangattt kenyang sampai malas nak angkat buntot dari kusi okeh
hahahahaha







0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...