FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

16 June 2010

Painting Da' Rainbow Giveaway


kali neh ai nk join contest dari NiNi D




antara syarat penyertaannya adalah

1. Jadi follower blog teman nih
atter teman pun udah jadi polower....

2. Buat simple entry berkenaan giveaway teman nih yang bertajuk : PAINTING DA' RAINBOW
okeh...

3. Upload banner kat entry & sidebar & link kan kat entry nih
sudahhh

 
4. Tulis komen " SAYA DAH JOIN " , tinggalkan link dan email untuk memudahkan pemberian hadiah giveaway teman nih nanti ye..
done...


kalau uols pun nk ajoin, jom klik SINI
mana la tahu ada tuah kita bersama dapat jadi pemenang giveaway
dari puan NINI D kita neh
ehehehehe

ulps, lupa...contest berakhir 30th jun
so sempat lagik kalau korang nak join neh












(^_^)

2 comments:

mama zharfan said...

me singgah tgk entry..good luck!!

elise said...

mama zharfan

TQ sudi datang (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...