FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

15 June 2010

Wasiat Dari Orang Kaya



okeh ai nak langsaikan tag ini...hehehehe


1. Thanks and link the person that gave you the cow

maceh cik puan syura atas pemberian seekor lembu ini, boleh la ai bela, dah gemuk skek karang ai jual buat modal bukak cafe...ehehehehe


2. Bagi balik wasiat ni kat 7 blogger yang paling active atau 7 yang paling tak active.

ramainyaaaa nak kena pass wasiat neh...
tak pe, since ai neh pun sangatttt bermurah hati,
so ai nak pass wasiat neh pada



 
3. Bagitau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat.

terima lah seadanya pemberian seekor lembu ini
semuga ia gembira menerima tuan yang baru
uhuk uhuk uhuk...[saun efek tengah batuk-batuk sambil membuat wasiat...]
ehehehehehe


4. Cerita 3 perkara apa yang anda selalu wat sambil tengok tv

[1] tengok tv sambil baring gaya bebas
[2] tengok tv sambil lipat kain
[3] tengok tv sambil makan, makan, makan dan makan
*kaedah menternak lemak...huhuhuhuhu~~~


5. Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan

[1] kulit lembu masak sambal taun
seriussssssssss sedappp giler even orang laen pikir pelik...
[2] umbut pisang
sebelum makan, memanggg serius ai rase pelik, dah makan ai rase sedappp jer...ehehehehehe
tapi tu la 1st time ai makan, sampai sekarang ai tak pernah makan lagik...
mebi sebab makanan tu tak popular di kawasan sini
[3] mentarang
sebab bagi mak ai, ianya sangatttt pelik
tambah pelik sebab ianya menjadi kegemaran sekeluarga
mak ai je yang tak makan...


 
6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat Facebook

     tak ingat la...tapi yang pasti tak ramai punnnn...


 
7. Camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe .. kat mana??

malu ai nak citer sebenarnya....
hahahaha..mandatori ke?
okey, okey ai citer yer...
tapi secara ringkasnya...

ai kenal masa tu sebab ai jadi urusetia kat satu event neh
tempatnya adalah di hotel equatorial bangi

mr. hubby masa tu jadi peserta seminar

pastu masa break dia datang ke booth ai
so dari detik itu la kami mula berkenalan
dan hubungan kami berkembang, berkembang dan berkembang
sampai la sekrang kami bersatu sebagai suami ♥ isteri


so habessssssssss assignment ai
legaaaa...




sekian, terima kasih







2 comments:

Virgo Girl said...

maseh elise.. hehehehe

elise said...

syura
(^_^)
menunaikan 'hutang' yang tertunggak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...