FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

15 July 2010

Expose Mistik




gambar neh ai dapat dari boss ai
yang katanya dapat dari adik dia
adik kepada boss ai tu tatau la dapat dari mana lak
ehehehehehehehe
tapi ai nak share ngan uols semua

lokasi adalah di I-City

tapi uols nampak tak apa yang ai nampak?
jeng jeng jeng











nota kaki:

1) antoo pun nak berpesta tengok lampu kalerpul

2) antoo jua nak tumpang bergambar, ye lah kat dunia mereka takde kamera kut
tu yang tumpang kamera manusia

3) kalau zoom kat henpon tu ari, nampak macam 'cantek' je 'baju' yang antoo neh pakai...
macam ala-ala baju pengantin pun ada

6 comments:

Naw|Naj::Our STories:: said...

mane lis mane? awat haku x nmpak??!!

elise said...

watie:

ko tak nampak yer? ehehehehe...ada, kt belakang kecik jer...ari tu dapat kat henpon, jelasss wei kalau zoom...kawan2 kat upis siap cakap lawa baju antoo neh, try zoom kat pc, tak berapa jelas lak, pixel pecah2 la...

sue-sama said...

aaaa.takutnyee baru balik dr i-city ni :(

elise said...

sue-sama

ihiksss...jangan takut...pikir yang baik2 jer...ekekekeke...

erkk, ai kan, kalau ai takut ai suka baca mentera ciptaan ai macam neh

"lantak 'kau'lah nak ada kat sekitar mana pun, tapi tolong jangan sampai aku nampak, aku dengar, aku rasa even terbau kehadirann kau"

erkk, ini bukan petua, bukan jugak apa2...ai rase ia cuma ayat penyedap ati ai sendirik kut...kuang...kuang...kuanggg...

aNa d'sKoDenG said...

kehkehkeh..sama cam akak arr lis. kalo nak masuk lab, keje malam..gitew arr.

" aku masuk nak wat keje..cari rezeki..jangan wat onar sudah.." wakkaka

elise said...

kak diya

ya ka? hahahaha...lis neh mmg penakut ya amat...tu yg sesiap baca 'mentera' tu dulu...ekekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...